Title Image

Showroom

Interaktivt showroom i VR & AR

Genom vår plattform har vi byggt flera interaktiva showrooms anpassade för Virtual Reality och Augmented Reality. Vi utvecklar interaktiva showroom kompatibla med bl.a. Microsoft Hololens, HTC Vive, Oculus, Samsung Gear VR, Epson Moviero och vanliga Google cardboards.

EN NY VÄRLD AV MÖJLIGHETER

Unika kundupplevelser, korta produktionstider och produkter utformade och skräddarsydda efter era personliga önskemål och förväntningar. Med vår plattform VR+Showroom kan ni demonstrera och testa era produkter och lösningar i en virtuell verklighet samt visualisera saker som tidigare inte var möjligt.

VR Showroom för olika ändamål

Från sjukvård till logistik till marknadsföring. Vi har byggt flera virtuella Showrooms anpassade för olika branscher och VR-headset vilket har givit oss värdefull kunskap om hur vi skapar användarvänliga och effektfulla showroom i Virtual Reality.

Showroom med Augmented Reality

Med ett par smarta glasögon kan vi ge dina produkter liv och låta användarna beskåda produkterna i sin verkliga miljö vilket ger användaren en omedelbar visuell och atmosfärisk representation som i slutändan hjälper till att underlätta beslutsprocessen.

VR Showroom

Envirotainer VR-showroom utvecklat i Unity.

Vi har ett VR-showroom

Exempel på kunder med ett VR-showroom från Suteki.

Swedoor
ENIT -  Italian National Tourist Board
Envirotainer