360-Graders

Varumärkesupplevelse


Vi bygger kreativa mötesplatser för varumärken och företag i metaversen som får människor att utforska, njuta, engagera och samarbeta på ett sätt som aldrig förr.

Metaverse spås bli lika stort som sociala medier och som marknadsförare är det viktigt att inte hamna på efterkälken. Metaverse tar den sociala upplevelsen av ett varumärke, företag eller organisation till en ny nivå. Sutekis vision är att hjälpa våra kunder att skapa liv och engagemang i en virtuell 3D-värld där människor på olika sätt vill ha roligt och uttrycka sig. De företag och varumärken som vill vara med på resan kommer hitta nya lojala kundgrupper och förmedla varumärkesupplevelser som är omöjliga att leverera i den fysiska världen.

Behöver du lite

Inspiration?


Absolut Vodka Lanserar

Metaverse Experience


Absolut Vodka firar sitt tioårsjubileum genom att bjuda in till Absolut Land i Decentralands Metaverse. Lanseringen ägde rum den 15 april 2022 under Coachella. Samarbetet är unikt och gör det möjligt för användare att få exklusiva gåvor som digitalt designade kläder och skor. Besök Absolut Land Bar för en drink eller varför inte en tur till konsthallen eller selfierummet. Sist men inte minst kan du teleportera dig till Coachella IRL!

Ställ Dina Djupaste Frågor

Till Sigmund Freud


Sigmund Freud, psykoanalysens grundare har kommit till Metaverse tack vare staden Wien och han vill prata med dig. Ställ frågor som “Hur känns det att bara existera som en avatar?” Eller “Hur påverkas din libido av att endast se pixlade människor?”.

Nu har du chansen att ställa dina brännheta frågor till honom i Metaverse! Gå förbi Genesis Plaza under hans skift och starta en diskussion.

När: Måndag till fredag 16.00-18.00

Delta i Metaverse Första

Maraton – Metathon


Gör dig redo att gå med i det första maratonloppet någonsin i Metaverse. Alla ska vara fria att röra sig hur de vill i den virtuella världen. Därför innehåller Degree Metathon de första adaptiva bärbara enheterna någonsin i Decentraland. Här kan du gå en rullstolsvänlig kurs och designa anpassade utrymmen för funktionshindrade.

Spring tillsammans med paralympiska medaljören Blake Leeper, den Grammy-nominerade skivartist Fat Joe, para-snowboardåkaren Amy Purdy och fotbollsspelaren Hector Herrera. Längs loppet kommer du upptäcka deras inspirerande berättelser om rörelsehinder de personligen har övervunnit.

När: tisdag 26 april kl 22:00 till onsdag 27 april kl 22:00

I Metaverse kan du besöka Samsungs

popup-butik i New York


Samsung 837X-upplevelsen är en digital version av deras popup-butik i New York. Världen är skapad för att visa upp produkter och andra erbjudanden som hade premiär under CES-mässan i Las Vegas. Samsung kallar sin virtuella värld för “en upplevelserik lekplats” som är avsedd till att utforska företagets teknik.

Samsung har inte bara skapat en virtuell butik eller marknadsplats, utan de har utvecklat en hel upplevelse.

Samsung-butiken som är belägen i Decentralands 3D-plattform kommer att vara öppen under en begränsad tid.  Men företaget har planer på att lansera fler 837X-butiker på andra plattformar.