LEDANDE HOLOGRAFISKA

PRODUKTIONER

Suteki hjälper dig att stärka ditt varumärke och förmedla ditt budskap utanför gränserna för vanlig kommunikation genom 3D-hologram. Vi erbjuder fler olika holografiska displayer och har flera framgångsrika holografiska produktioner i bagaget som har byggt varumärken och satt nya försäljningsrekord.

DESIGN

Genom vår kreativa process skapar vi ramarna för ditt projekt och identifierar det väsentliga i berättelsen. Sen skapar vi storyboarden för ditt 3D-hologram.

PRODUKTION

När storyboarden är godkänd påbörjar vi skapandet. Vi använder avancerade holografiska effekter och postproduktion för att skapa högkvalitativ magi som kommer att få ditt varumärke och produkt att vakna till liv.

INSTALLATION

Slutligen installerar vårt välutbildade team din skräddarsydda lösning på de givna platserna, vilket säkerställer en upplevelse av exceptionell kvalitet och wow-faktor.

EN UPPLEVELSE BETRAKTAREN SENT KOMMER ATT GLÖMMA

Hundratals varumärken använder idag holografiska displayer under mässor, event och i butik för att engagera sin publik. Kombinationen av ett animerat innehåll och en riktig produkt bakom glasväggarna skapar en magisk upplevelse. Vi har producerat en uppsjö med 3d-hologram till företag runt om i världen och inom alla olika branscher.

HOLOGRAFISKA

CASES STUDIES

  • Coca-Cola ökade försäljningen med 36% under 16 veckor med hjälp av holografisk marknadsföring som fångade konsumenternas uppmärksamhet.

  • Kellogg´s ökade försäljningen med 60% på bara två dagar i 38 livsmedelsbutiker med hjälp av hologram. 

  • Inför sitt 30-årsjubileum rullade Ferrero Rocher ut en holografisk kampanj i flera gallerior i Frankrike. Samtliga butiker som accepterade Ferreros monter med 3D hologram hade en riktig framgång med ökad försäljning.

Holografiska displayer

Vi är sedan flera år tillbaka återförsäljare av danska Realfictions holografiska displayer som finns i flera olika storlekar. Vi samarbetar endast med de bästa tillverkarna. Det går även bra att hyra holografisk hårdvara direkt genom oss. Vi har lång och framgångsrik erfarenhet av att producera hologram för Realfictions samtliga displaymodeller. 

HOLOPOPS Ultra 3x3m hologram

Ett komplett holografiskt projektionssystem som ger ett högkvalitativt hologram i naturlig storlek för retail, mässor, event och underhållning. Fullskaliga holografiska installationer kräver stora investeringar men Holopops är en kostnadseffektiv popup-lösning som kommer i en specialbyggd flightcase enkel att montera och transportera. Utrustningen går att hyra eller köpa genom oss och i priset ingår en kundanpassad holografisk produktion. 

Holospin

Upptäck Holospin, vår innovativa lösning för 3D hologram som inte behöver en skärm och som skapar en illusion av att produktionen svävar fritt i luften! Holospin finns från 15cm och upp till 110cm i diameter. Vi kan seriekoppla flera Holospins för riktigt stora holografiska upplevelser. Holospin är försedd med WIFI vilket gör det enkelt att ladda upp innehåll trådlöst. Som alternativ kan vi kapsla in Holospin i ett skydd av akrylplast eller genom ett av våra snygga fristående stativ.

Holografisk inspiration

Är du vår nästa nöjda kund ? Ett hologram misslyckas aldrig med att fängsla en betraktare eller förmedla sitt budskap. Människan har alltid fascinerats av objekt som uppleves sväva fritt i luften. Besök gärna vårt Vimeokonto för fler hologram. 

Vill du se fler referensvideos på hologram?

besök vår Vimeokanal för mängder med holografiska klipp!