LEDANDE HOLOGRAFISKA PRODUKTIONER
& DISPLAYLÖSNINGAR

Suteki hjälper dig att stärka ditt varumärke och förmedla ditt budskap utanför gränserna för vanliga kommunikation genom 3D-hologram. Vi erbjuder fler olika holografiska displayer och har flera framgångsrika holografiska produktioner i bagaget som har byggt varumärken och satt nya försäljningsrekord.

3D Hologram

Magin gör skillnad, särskilt när du förmedlar en berättelse. Oavsett om du berättar en historia för en kund i en butik eller under en mässa så måste du engagera din publik och fånga deras uppmärksamhet. Vi på Suteki har lång erfarenhet av att producera hologram för alla ändamål. Vi arbetar med flera etablerade och globala varumärken runt om i världen.

Holospin

3D holografisk hårdvara som ser ut som en propeller och konstruerad för montering på väggar. HoloSpin skapar känslan av att videor och bilder svävar fritt i luften. Vi producerar innehållet samt både säljer och hyr ut HoloSpin.

En helt ny upplevelse

Hundratals varumärken använder idag holografiska displayer under mässor, event och i butik för att engagera sin publik med en holografisk berättelse. Kombinationen av ett animerat innehåll och en riktig produkt bakom glasväggarna ger en levande upplevelse.

VI ÄR EN INNEHÅLLSPRODUCENT

Vi har producerat en uppsjö med olika 3d-hologram till företag runt om i världen och inom alla olika branscher. Vi hjälper er att ta fram en holografisk idé och en storyboard innan vi sätter igång och modellerar i 3ds Max och skapar visuella effekter med Adobe After Effects.
REFERENSFILMER

Olika exempel på produktioner

Vi använder Hologram

Exempel på kunder som använder holografiska displayer i sin marknadskommunikation.

Vill du uppleva fördelarna med ett Hologram?

Ring oss på 08-410 206 80 eller mejla till hello@wearesuteki.com så spikar vi en tid för en demo.