Title Image

Event & marketing

Minnesvärda upplevelser

Vi har producerat interaktiva upplevelser till våra kunder för mässor och event i Sverige, Tyskland, Schweiz, Italien, Holland, Irland, USA, Argentina och Sydkorea. Genom att vi själva har medverkat och demonstrerat dessa upplevelser på flera mässor och event, så har vi också skaffat oss värdefulla insikter kring upplevelserna. Vi har levererat flera framgångsrika interaktiva upplevelser till företag som vill stärka sitt varumärke, bygga lojalitet och marknadsföra nya produkter under mässor och event.

PROVKÖRNING MED VR

För Italienska Staten tog vi fram en idé och produktion där gästerna fick sätta sig i en riktigt Fiat 500 med ett par HTC Vive och köra längst vackra Amalfikusten i Italien. Utanför bilens alla fönster kunde de se Amalfikusten filmad i 360 för VR.

3D HOLOGRAM

Hundratals varumärken använder idag holografiska displayer under mässor, event och i butik för att engagera sin publik med en holografisk berättelse. Kombinationen av ett animerat innehåll och en riktig produkt bakom glasväggarna ger en levande upplevelse.

Holospin

3D holografisk hårdvara som ser ut som en propeller och konstruerad för montering på väggar. HoloSpin skapar känslan av att videor och bilder svävar fritt i luften. Vi producerar innehållet samt både säljer och hyr ut HoloSpin.

VR och AR-spel

Vi utvecklar spel för event och marknadsföring kompatibla med de vanligaste VR-headseten, Microsoft HoloLens och AR-appar för Android och Apple iOS. Ni behöver inte ha en färdig spelidé utan vi kommer gärna med ett par förslag på upplägg.

Augmented Reality

Vi har byggt flera applikationer för bl.a. Microsoft HoloLens, Android och Apple som används under mässor och event. Oavsett om du vill visa ett helt showroom, en produkt eller visualisera hur någonting fungerar i verkligheten så har vi både idéerna och erfarenheterna.

HypeBox Showcase

HypeBox är en integrerad transparent displaylösning som gör det möjligt att placera en riktig produkt bakom en transparent display som visar digitalt innehåll. HypeBox finns i storlekarna 10.4″ – 84″.

360 Upplevelser

Vi skapar animerade och filmade 360-upplevelser för publicering på webb och för alla typer av VR-headset.

Aktiviteter för event och marknadsföring

En bra interaktiv upplevelse framkallar ofta positiva känslor och någonting besökarna minns under en väldigt lång period.

Vill du uppleva fördelarna med VR och AR på mässor och event?

Ring oss på 08-410 206 80 eller mejla till hello@wearesuteki.com så spikar vi en tid för en demo.