We Are Suteki

Suteki är en ledande svensk interaktiv och holografisk studio med flera framgångsrika innovationer och produktioner för företag över hela världen. Vi är ett unikt team med spetskompetens inom flera områden. Vi är en certifierad IBM affärspartner och partner till Accenture Liquid Studio i Tyskland.

(Svenska) IBM
(Svenska) Ericsson
(Svenska) Fiat
(Svenska) Operan
(Svenska) Spotify
(Svenska) Accenture
(Svenska) Samsung
(Svenska) Lenovo
(Svenska) ICA
(Svenska) ENIT -  Italian National Tourist Board
(Svenska) Envirotainer
GANT
(Svenska) Castellum
(Svenska) Swedoor
(Svenska) IKEA

ANPASSADE
LÖSNINGAR FÖR ERT FÖRETAG

Vi har specialiserat oss på att utveckla träningssimulatorer, applikationer och upplevelser inom Virtual Reality, Augmented Reality, Interactive Digital Signage och Hologram som bättre hanterar utmaningar inom automatisering, träning, service, utbildning, försäljning och marknadsföring.

HOLOGRAM

Våra hologram och holografiska displayer skapar en upplevelse som får betraktaren att häpna, stanna upp och ta in budskapet och magin hon sent kommer att glömma.

Läs mer
VIRTUAL SHOWROOM

Det spelar ingen roll om du är en mindre butik, ett medelstort eller ett globalt företag. Vi skapar virtuella showrooms för alla och dessutom har vi en lång lista med grymt bra funktioner att aktivera.

Läs mer
VIRTUAL EVENTS

Vi erbjuder den mest avancerade virtuella eventplattformen marknaden har att erbjuda idag. Vårt team har över 12 års erfarenhet av virtuella evenemang och seminarier

Läs mer
SERVICE ROBOTAR

Vi är agentur för några av de ledande sociala robottillverkarna i värden. Vi programmerar och kundanpassar varje robot efter våra kunders önskemål.

Läs mer
EXTENDED REALITY

Vi har en lång och lyckad erfarenhet av att utveckla applikationer i VR, AR och MR för olika branscher och ändamål. Flertalet uppdraget har varit att utveckla XR-appar inom utbildning & träning.

Läs mer
ARTIFICIELL INTELLIGENS

Vi har arbetat med AI sedan 2015. Vår sociala AI-concierge talar 56 språk och servar era kunder via telefon, e-post, chatt, sociala medier och som ett fristående hologram.

Läs mer

VI STÖDJER FLERA PLATFORMAR

Apple
Vive
HoloLens
Gear VR
Oculus
Android
Cardboard
Windows
(Svenska) Unity
(Svenska) Unreal Engine
(Svenska) Leap Motion
(Svenska) IBM Watson